Nyhetsarkiv

• Nå er Rodamyr barnehage igang med rehabilitering og oppgradering av uteområdet! Våren 2019.

Styret og årsmøtet besluttet i 2018 at barnehagen skulle rehabilitere og oppgradere uteområdet. Området blir delt inn i to arbeidsdeler. Del 1 er utvidelse av skur med ny garasjeport, nytt grøntområde og en ny piratskute med fallmatter. Dette området blir først åpnet, ca mai måned).
    Del 2 er området ved det store sandbassenget og tunnellrutsjebanen. Her skal sandbassenget kraftig forminskes, det skal dreneres, legges asfalt, nye fallmatter og nye lekeapparater. Dette området blir åpnet ca juni/juli. Vi gleder oss.

• Piratene fra Rodamyr dro på Tall Ship i Tanangervika.

Skutefest var tema på denne sommeruken i Rodamyr barnehage. Sommertiden i barnehagen er og skal være helt spesiell. Da planlegger og forbereder vi ulike temauker. Vi følger ungenes ønsker og gir dem noe ekstra å glede seg til gjennom sommeren.

• Personalet i Rodamyr Barnehage besøker barnehager i Amsterdam

Vi drar på en spennende inspirasjonstur til Nederland og Amsterdam. Jobbtema er Relasjoner som også er satsningsområdet dette året. Vi har vært så heldig å få avtaler med tre barnehager. Vi sykler rundt på besøk med oppgaver som skal løses og besøk som vi håper å få nye impulser fra. Vi drar torsdag ettermiddag den 17.8.2017 og hjem igjen lørdag ettermiddag.

• Sommerbarnehagen 2018

Første uken i juli starter vi sommerbarnehagen.
    Sommeren skal alltid være helt spesiell. Både barn og voksne skal glede seg til gode dager med ekstra GOD TID . Vi følger god tradisjon i barnehagen, med kjekke temauker.

• Har du barn født i September og Oktober?

• Syke barn i barnehagen

Vi får stadig henvendelser fra foreldre i forhold til når syke barn kan gå i barnehage. Selv om det av og til er vekke fra jobb med syke barn er det viktig å huske på at barnet har det best hjemme når det er sykt. Syke barn smitter andre barn og voksne. Personalet har ikke bemanning nok til å ta seg ekstra av syke barn.