Piratene fra Rodamyr dro på Tall Ship i Tanangervika.

Skutefest var tema på denne sommeruken i Rodamyr barnehage. Sommertiden i barnehagen er og skal være helt spesiell. Da planlegger og forbereder vi ulike temauker. Vi følger ungenes ønsker og gir dem noe ekstra å glede seg til gjennom sommeren.

I år ble skutefest et naturlig tema for denne juliuken. Hele Tananger har gldet seg til fest fra morgen til kveld, når seilskutene ankommer Tananger hav.

I barnehagen liker vi å kalle denne havnen for Tanangervikå. Der er det alltid et ytrende liv. Enten det er endene som vil ha vår oppmerksomhet, fiskere som har funnet reker og fisk eller bare lukten av sjø og hav.

Til denne festen hadde vi selvsagt forberedt oss ! Vi hadde hatt en piratuke tidligere på sommeren, så vi hadde allerede noen av kostymene klare. Ellers så lagde vi vimpler som skulle pynte opp for båtgjestene.

Dagen kom og plutselig var barna i Rodamyr omgjort til pirater på tokt. Toktet de skulle på var å finne sjørøverskipet og venne i Tanangervikå. Et fantastisk tokt der vi fant mange skatter underveis: Vi fant glede, vi fant hesten, vi fant eventyrfortelleren og vi fant sjørøverskipet. i skipet hadde vi en pause der vi speidet inn mot land og fikk sett alle som koste seg i havnen.

En herlig dag for alle sammen.