Sommerbarnehagen 2018

Første uken i juli starter vi sommerbarnehagen. Sommeren skal alltid være helt spesiell. Både barn og voksne skal glede seg til gode dager med ekstra GOD TID . Vi følger god tradisjon i barnehagen, med kjekke temauker.

Vi starter uken med en eksplosjon av farger.

Sommeren representerer barføtte ben i gressgrønt gras og herlig frukt og grønt fra sommerfat ! Hos oss får ungene eksperiementer med nye teknikker innen form og farge.

Det blir kreative verksted og sanseløyper ute i barnehagen. Sommeriskrem av vannmelon, smoothi og fruktsalater. Vi samler masse energi som vi får bruk for gjennom masse lek med venner og de voksne i barnehagen.

Sommerenbarnehage skal være gøy ! og det planlegger og forbereder personalet, i god tid. Vi har morsomme aktiviteter og opplevelser gjennom hele sommeren.

Temaukene for i år er: Lek og Spill, Pirater og røvere, Gladmat og kunst, Skutefest, Frukt og grønt og Tur og forming.

Vi gleder oss.